This is good

Saturday, January 8, 2011

Ulasan DiorSnow, SK11, Clinique Moisture Surge..makcik kayoo!!

DiorSnow White Reveal ESSENCE
rm380 50ml


Delivers the highest concentration of Dior's innovative whitening complex technology to target existing dark spots and help prevent the appearance of new ones.


Works with Dior- D-NA reverse night serum. Merasa sample jelah 10 ml je. Boleh la pakai 2 bulan. Pakai sikit2 secubit rasa. Tak puas..picit lagi . Habis terkeluar banyak. Cepat2 masukkan balik..hampeh tak berjaya. Pakai jelah kot2 esk putih melepak.

after a week pakai secara jakun i can notice the big difference. dark spot cerah 1 tone and evens out my skin tone. Great!!. Kulit nampak lebih sihat dan yang penting tak kusam macam biasa. Bangun malamYang best hubby asyik puji dah putih..tiap2  hari pulak tu. mula2 rasa best lah bila di puji. Ni dah masuk minggu ke 2 asyik puji rasa macam dah tak ikhlas. Puji  sambil baca suratkhabar? apa derr?

 Clinique Moisture Surge
Extended Thirst Relief

Love this moisturizer!! W/pun try sample je but it works amzing. Suitable for dry skin like me. Harga sebenar agak pricey  but worth it. Yang penting muka kita tak nampak oily.Memang Suka muka berseri2 tapi berseri sebab berminyak kan? Kemudiannya what i like about this product is great foundation for my makeup&  boleh tahan lama dan senang nak di aplikasi.Glides on well. Pakai di siang hari setiap hari sebelum make up..wah..berbondong2 pujian tapi betul tak tipu punya..Ini bukan iklan berbayar ye.Kalau berbayar pun tak apa,jadi duta pun ok ..berkesan!! 

 SK-11
Facial Treatment Cleansing Gel

Hantu Penanggal make up yang sempurna. Seriously dude,.Cleansing and moisturizes your skin. Sebelum cuci muka, sapukan gel tanpa air ke muka dan blend it with makeup yang ada kat muka tu. Then wipe off with facial cotton .


Facial wash SK11.

Dapat sample cinonet je. harga sampai rm88 untuk 50ml..What the fish?? Harga sebenar lagi mahal lah kot.
Selepas guna saya suka kesat muka balik dengan tisu,tgk if ada kesan make up yang tinggal..ZERO. Selalunya macam tulah make up degil susah nak tanggal..nama pun SK 11*camne nak buat romen roman ek?*



2 comments:

  1. Ok tak pakai campur2 ni? Dulu takut jugak tp disebabkan byk sgt produk yg bgs kat pasaran, tpaksalah campur2 gak. Hehe.

    Hubby awk tu mmg ikhlas puji kut...

    ReplyDelete
  2. mula2 pun takut jugak..tapi setakat ni berlainan jenis brand dibolehkan jika tiada masalah..siANG pakai Essence, moisturizer, . Malam Essence je. Pernah google kat internet pakai dua jenis Essence serentak.Cth untuk pores dan whitening. Dinasihatkan selang sehari .
    hhaha..hubby tak larat nak layan kot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here