This is good

Friday, January 21, 2011

Cara membeli di Tutti Fruiti..

Banyak sangat cawangan Tutti Frutti di seluruh dunia. Di Malaysia Naza Group merupakan pemegang lesen 
Tutti Frutti ni..Jadi sapa nak buka francais kenalah deal dgn mereka..saya pernah gatal call tanya berapa modal di perlukan untuk francaiskan Tutti Frutti ini. Model dalam 500k. Memang mahal sungguh tapi dari segi promosi tak payah risau lagi. Opening je ramai serbu kedai tanpa perlu promosi buat flyer 1000pcs ok..

Terima kasih berita baik 500k itu.Sungguh tak mampu..Kalau tak punca bankrap Tutti Frutti adalah  saya. Saya regular guest tanpa bayaran



 Nampak harga macam tak mahal kan?..jaga2 penuh satu mangkok boleh capai rm19
 
 

 Mula2 pilih saiz cup. yang hijau tu paling kecik. balance yang besar banyak lagi




 Sebelum nak jadi model bertudung yang berjaya kau kena pose untuk blog aku dulu..walaupun rendang pasti akan berjaya..oppss.
Di sini pilih flavor yang di sukai..saya suka yang masam2..
tik..tik..tik..eh air liur meleleh? kesat..

.
 yang disini boleh jadi lupa diri..tambah itu ini..oh tambah lagi . Berapa berat sangat kacang hancur tu kan..?


 taruk penuh2 keliling gitu..abiskan satu botol pun tak pe.





 Masa untuk timbang ..jeng..jeng..":ok akak bayar"...oh aku bayar ekk





Harga  di dalam rm17..jadi makan sebulan sekali..


13 comments:

  1. Mahalnya la haiihhh... huhuhu...

    Tengok je la, pastu telan air liur...

    ReplyDelete
  2. muahhahha..mahalnya...if beli pn sebab nk rasa jelah gamaknya...hehe..

    ReplyDelete
  3. janji sedap.. mahal pun berbaloi lah.. ye kan..:)

    ReplyDelete
  4. Drooling as we speak! This looks absolutely heavenly!!! Yum!

    http://www.thetruckerswife.com/

    ReplyDelete
  5. tak pernah try lagi ni.. klu try pun kena cuba dgn mangkuk kecik dulu.. he..he.. takut2 terlebih pula muatan dan bayarannya nnt..

    ReplyDelete
  6. Baru ku tahu tutti fruiti ni bawah naza group. Cam x de related sgt kan...

    ReplyDelete
  7. sara, memang bestkan, memang dari dulu memang suka makan yang manis2 ni. Rindunye ngan kau...

    ReplyDelete
  8. to all: Mahal takpe asal yummy. Jangan makan selalu. Plus yogurt good for health..Kalau singgah di mall dan kebetulan jumpa Tutti Frutti baru beli tu pun kalau perut tak penuh lagi.

    @ kathy: totally agreed!

    @Oasis : managed by adik perempuan NAZA yang baru kawin tu. Agaknya dia die hARd fan Tutti Frutti. Nak mkn je kena pergi oversea..last2 buka sendiri kat Msia.Ada duit no problem

    @jannah: Jaja..miss u too..a lot. bila agak boleh jumpa. bila nak join FB?

    ReplyDelete
  9. nampak menarik juga,saya akankesanapada 21until 26 okt.kalau ada info boleh kongsi dengan saya.maklumlah first time

    ReplyDelete
  10. Kalau skali skala x plh beli ni...klau hari2 boleh mati wo ahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here