This is good

Monday, April 19, 2010

SATAY KAJANG HAJI SAMURI

Baru perasan rupanye...my templete 'were expecting'. nggeee..nak bagi clear ,tk expecting apa2 pun.

Nama kedai satay oh satay ni Satay Kajang Haji Samuri. Tapi yang ni bukan t'letak di Kajang.
ni kat Shah Alam*shah alam lagi*..mmg ramai yang tau tempat ni. Dan ada juga tak tau. Tak kisah lah kan..mana tempat mkn semua saya postkan kat sini even KFC,Mcd pun.Like i said earlier bukan semua kita tahu org tahu. siapa dah pernah tgk filem Slamdog Millionaire faham lah maksud ni


pintu depan..err masuk






Ini semua daging ayam saja..diulangi ayam sahaja
30 cucuks x rm0.60

mmg specialty pada satay sahaja ye.nak cari nasi goreng USA,Roti canai, or sotong kangkung memang tak ada. satay ayam,perut,hati,daging rm0.60 satu cucuk. Satay arnab rm2.00 secucuk.


Dalam PKNS atau Kompleks PKNS Shah Alam. Near to bus stop dan BSN .Paling hujung Sekali ye murid2.

Kat dalam kompleks PKNS Shah Alam




View Larger Map

3 comments:

  1. seronoknye cite bab makan2 nih kan sara kan kan...PAK LI is our place to gossip! Satay HJ Samuri to kita salu gi kt RnR GCE jek...dkt umah

    ReplyDelete
  2. Suka makan..kalau tgh diet tu tension je tk dpt mkn ..kan..?kan?. yap..nnti blik sini lg kita gossip.

    ReplyDelete
  3. Hi companions, pleasant post and decent encouraging remarked at this spot, I am in reality getting a charge out of by these.
    Communion banners wedding banners

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here