This is good

Thursday, April 22, 2010

SAAD CHAR KEOW TEOW



Sorry kalau signboard tak berapa clear. Gara2 ambik gambar dari bwh.
*nnti jadi tumpuan*







Jeng..jeng..kalau siapa2 pernah dgr KWAY TEOW basah yang famous tu..ini lah tempat nye. Mmg sedap,marbelous,outstanding*puji lebih2 ni mcm ada agenda je*. OK serius. i've been regular cust since i think 5 years..correct me if i wrong. I mean manalah tau owner ni terbaca blog then comment "korang kena kelentong ,kedai aku br je 3 1/2 tahun"..hahaha. Ingat lagi first opening dia kat parking lot JALAN PLUMBUM SEKSYEN 7 parking lot motor/keta. And that time SOFEYA(my pumkin daughter) tak wujud lagi.


Skg Pak Saad dah buka satu lagi outlet di Sec 7, Jalan apa..dah lupa sbb kedai tu baru .tapi yang pasti bukan di Jalan Kristal Pakli Kopitiam tu,Jalan Platinum KEDAI ELYZA tu*Promo kedai tuu*.
ufftt..did i mention yang kedai kat parking lot tu dah transfer ke food court Jalan plumbum..?
yaa.kedai tu sebelah tmn permainan tu je.




Sedap kway teow ni tak boleh nk ckp.Dtg dan rasa sendiri even org yang tak ada selera pon boleh ada selera abis licin.






Ini lah buktinya




Tak sampai 5 minit..
lepas tu sampai rumah terus lemah macam sakittt sangat..nak bangun pun tak larat
padahal masa makan lajuuu je



Align Center

ehh..ni pun termasuk tak chat juga ke?
tgklah dahi
"kita demam.."


ini menu orang sihat
Sup cendawan
rm4.00

Sayur kailan ikan masin
rm4.00

dan nasi putih...
air tak upload sbb air suam je.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here