This is good

Sunday, April 18, 2010

Pakli kopitiam Shah Alam

Selalu juga makan kat sini. Sebab nya dekat dari rumah dan dah biasa kot*hello alasan tak kukuh.


Sebelum makan pose dulu


Suasana di dalam kedai.


Menu diaorang simple2 je.nama pun kopitiam kan. Pakli kopitiam terletak di seksyen 7 , jalan kirstal . . Selalu penuh dengan manusia.i rasa penuh dengan budak student sebab kedai ni dekat sangat belakang uitm dan Unisel, dan bermacam2 kolej dan juga sekolah dan tadika.


Ini mee tak ada MSG.
MEE SOUP
RM 4.40



Golden fried rice
*mmg tak ada gold dalam ni..sumpah!!
rm5.20




Air untuk kekal langsing
honey lemon juice
rm2.30




Air bosan yang selalu diorder my hubby
*bosannnya
kopi o ais
rm1.70




Kek sebelum dikorek my daughter
*wait a minute, i rasa i tapau kek ni tadi .ok jap lagi cari
choc delight
rm4.90

total rm19.45

masa ni tgh lunch,panas kat luar tu i dalam 35 c . I check ok! .bukan mereka2 suhu.
so air untuk kekal langsing mmg best diminum waktu itu..but dicampur juga dgn hot lain .my nasi goreng yang golden tu lambat sangat serve.selalu tak mcm ni pun. rupa rupanya dia masak sekali 5 pinggan daa..ooo nak kumpul order baru masak ye salim*nama kiasan.

ACtually post ni i retype 2nd time.first time post dapat pula error 400. so apa yang i karang semua lesap coz dlm masa yang sama auto saved pun failed. habis lah punah segala ayat2 meletop dan tak boleh blahh tu. iye betul tak tipu . so 2nd post ni ayat ok..ok jer.

menu lain2 di kopitiam ni.
roti bakar,kaya+butter rm1.60
roti bun bakar,kari ayam rm4.20 <----- suka ni
nasi lemak pakli special rm7.20
katong laksa rm4.70
mee udang rm 4.70
nasi ayam lemon rm 4.80

alamat
no 42,Jalan kristal,K7/K
Seksyen 7 , Shah alam

kalau nak tulis surat postcode 40000.



Mari kita tengok sama2




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here