This is good

Saturday, April 24, 2010

GOSH..HAMPIR DITIPU RM1199 !!

..Orang akan sanggup menipu dgn cara apa sekali pon kan.? Dan geramnye aku kat mamat/pakcik ni tak boleh hilang sampai skg. Sanggup makan duit haram agaknya.Moga hidup tak diberkati dan Tak diterima langit dan bumi!!! wah..emo kejap. Dan..aku pun satu ,dalam rasa sangsi slowly rasa excited . Nak lompat2..*ishh idak la sampai camtu*.
Excited coz want to have my own advertisment in local paper. Dan tiba2 dapat peluang ..beb iklan dalam paper half page cost around rm4000 and i get 7 days on the row with half page and it's FREE!!

Mmg Mamat tu ambil peluang coz i just iklankan my biz dalam Harian Metro..have to spread this out..so beware!!

luckly me..or mayb tak de rezeki dia,my agent call me and asked bout my address..to sent me resit. di situlah baru terbongkar semua kegiatannya sebelum ni dan ramai yang dah jadi mangsa.
Jika dihubungi orang macam ni:

1. Mengaku dia sebagai ketua pengarang
2. Dia akan sebut sebut semua nama2 org yang penting dlm Syarikat penerbitan tersebut
3. The way he talk mmg sedaya upaya nak yakinkan dan yes..he looks like a PRO.
4. used other famous advertiser like SENDAYU TINGGI or wat ever
5. rm1199 adalah duit cukai siar yang perlu dibyr pada KDN. I hanya perlu bank in duit cukai sahaja..
6. He knows my Agent..yes di situlah i hampir terpedaya.DEMM..you!!
7. and he also sent me his Demmm e-mail.

Ohh dan tektik ini hanya berkesan if u ada wat iklan dlm newpaper/mag ok..so yg lain,insyallah akn ditipu dgn cara lain...hihihi..doakan tidak akn berlaku pd korang



Pengajaran..i mean i dpt pengalaman dan pengajaran..*bolehlah guna.."aku byk makan garam dari korang" *hahahaha
dushh! dush!!


2 comments:

  1. ish, mesti dia selidik dalam-dalam ni!
    tapi kalau dah makan duit haram ni, memang kena sumpah cirit-birit je laa nanti. :)

    ReplyDelete
  2. mmg dasyat penipu ni..pandai dia guna nama2 vip,ceo..rasa nya org ni org dalam jugak. byk info dia tau. lau ramai sumpah cirit ni boleh jadi kenyataan..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here