This is good

Sunday, April 18, 2010

Tak tau nak letak title apa.

Hahahah..ok semalam malam masa nak tidur idea datang mencurah2. semangat gilalah. last2 today langsung tak ingat. apa yang i ingat, kena serang dengan lipas terbang jew..oucch. bukan i yang takut lipas tapi lipas yang tk respect pada i..apakah..?

stop pasal lipas sbb dia pon dah selamat i penyekkan dgn buku ABC my daughter..hey don't blame me. Tindakan reflex ok.

blog ni actually i cuba sedaya upaya focuskan pada aktiviti yang ramai orang suka. makan dan jalan..hoyeehhh...hoyehh.dah lama sangat nak buat blog macam ni tp tak ada masa. sebab guys dan girls out there..nk buat blog kena minat(suka sangat),ada masa, ada laptop dan yang penting ada duit nak bayar line internet.

minat sangat ber online ni sejak sekolah, form berapa tak ingat,masa tu tak ada cyber cafe lagi. first cyber cafe buka di sungai wang.
Agaknya yang first sbb terlopong2 baca dalam paper.terus lah menjejakkan kaki di sana dan bermulalah ketagihan aku dengan Mirc...Ingat tak? Ingat tak? by the way i hate a/s/l known as age/sex/location. dunia IT dah sinonim dengan aku tp entah kenapa silap aku masih lagi tak boleh hack...ohh..ohh :O

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here