This is good

Friday, April 30, 2010

Bila Mat Salleh Jadi Melayu

Some english song yang i really like. lebih suka kepada lagu yg jarang org dgr. Yang tak berapa hitz. . Dan bila sesuai dgn selera telinga mulalah la google dlm internet,tp tak tau pula title.Search Hot chart or hitz chart. alahai nak try pulak satu2. Klau ada 10 title song bole lagi..kalau 40?? Ermm..Selalu tau . Korang ada mcm tu.?

Dan ada juga lagu yang tak tersenarai dlm hitz..ni lagi pyh nak cari. Tadah la telinga kat radio kot2 keluar lagu disertakan dgn song title.Selalu nya miss title..Adeh.

Bila susah sgt nak tdo aku suka berangan2 ,so nak berangan2kena MP3..kononnya aku the next african idol..*ehh..boleh gitu* .Tu tak sampai 2 lagu aku dah tdo lena .
Ni antara lagu yg i suka sgt..*Oh my..enrique iglesias!!! *
*iklan jap.*
Sapa2 jiwa sentimental or suka dgr lagu syadu2 or lagu yang relaxing..buleh la.lala


RING MY BELLS

(ENRIQUE IGLESIAS)
Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells

Sometimes you love it
Sometimes you don't
Sometimes you need it
Then you don't and you let go

Sometimes we rush it
Sometimes we fall
It doesn't matter baby
We can take it real slow

Cause the way that we touch
Is something that we can't deny
And the way that you move
Oh you make me feel alive
Now come on

Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells

You try to hide it
I know you do
When all you really want
Is me to come and get you

You move in closer
I feel you breathe
It's like the world just disappears
When you're around me
Oh

Cause the way that we touch
Is something that we can't deny
Oh yeah
And the way that you move
Oh you make me feel alive
So come on

And ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells

I say you want
I say you need
I can tell by your face
You love the way it turns me on

I say you want
I say you need
I will do what it takes
And I would never do you wrong

Cause the way that we love
Is something that we can't fight
Oh no
I just can't get enough
Oh you make me feel alive
So come on

Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells

I say you want
I say you need
I can tell by the way you're looking at me
I turn you on

I say you want
I say you need
If you have what it takes
We don't have to wait
Let's get it on

Get it on!

Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells


DAN BILA MAT SALLEH NAK JADI MELAYU
lebih kurang camni la bunyinya


Loceng aku berbunyi,loceng aku berbunyi
loceng aku berbinyi,loceng aku bunyi..*adeh penat*

kdg2 kau suka,kdg2 kau tak suka
kdg2 kau perlukan
kemudian kau tidak dan kau lepaskan

kdg2 kita terburu2
kdg2 kita gagal
takpe bayi/baby <---???apo nih
kita ambil secara perlahan2

kerana cara kita sentuh
kita tak dpt menafikan
dan cara kau bergerak
buat aku hidup
sekarang mari sini

loceng aku berbunyi,loceng aku berbunyi2

aku cuba sembunyikan
aku tau kau tahu
bila apa yang kau nak
untuk aku datang dan dapatkan kau

kau semakin rapat
dapat rasa nafas*berbau*
rasa macam dunia dah hilang
bila kau berada di samping ku
oh

dan loceng aku bunyi *??lagi*
loceng aku berbunyi *byknya bunyi*
loceng aku berbunyi *ok ..cukup2 lah tu*

aku cakap kau nak
aku cakap kau perlukan
aku boleh tahu dari muka ko
ko cinta dan hidupkan aku

.....dan ulang balik ayat atas..
kan ke pelik jadi melayu.

dush!dush!
weii..dah habis translate dah

Adeh rosak lagu kesayangan aku..huhuhu..dah tak feel lah mcm ni
ni kiranya oklah lagi drp lagu lady gaga. pungah!!











2 comments:

  1. bila loceng ku berbunyi
    ting tong ting tong
    la..la..la..la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here