This is good

Wednesday, May 12, 2010

Western: Chili's Midvalley

Semlm my birthday..13th may. Birthday eve my hubby ajak kuar makan dengan my daughter pagi2 buta kul 1.00am??? ERmm hubby aku dah kempunan nak keluar malam mcm dulu2 before ada anak la tu.Mana bole..Tersampuk budak tu. Tapi apa kehal..i telah di surprise kan dengan jambangan bunga rose dan sebotol perfume.!! pewitt..
i appreciate his effort!! i really do..

But this post not related with burthday celebration ..ni mother's day celebration..wah demand mcm2 . Ini bulan ada ong..

mari kita ke Chili's


Cili sebesar ni kalau makan mmg kurus kering aku..
oh ye keluarga kami mmg sinonim dgn berbgai2 cili.


Ini kiddies menu yang free tu. Dia tak mkn pun sgt mcm biasa aku yang telan..
Macaroni cheese
F.O.C



Kiddies Menu
Chicken Crisper......kot
F.O.C
Hanya untuk budak2 je ye.

Crispy honey-Chipotle Chicken Crispers
ayam boneless dogoreng extra crispy dan ditopkan dgn honey
ada jagung*sedapp
dan kentang goreng
rm 24.95 sengg

Texas Cheese Fries
ermm budget ingat dlm small portion sekali dtg..ternanga jap.
makan kentang banyak nnti angin lah..rugi nak makan benda lain tak dapat.
kentang buatan tangan ditopkan dgn melted cheese,EEmmm...
ada sikit beef bacon ye adik2.
RM 24.95

Chicken Crispers
Yg tk tahan tgk mashed potato tu
RM22.95


Ini Lamb ye..nama menu nya tak ingat sbb teruja dgn broccoli
RM29.95



Fire-Grilled Chicken & Portobello
Mushroom dia best..sbb i suka mkn muhroom .
tp ckit sgt
RM32.95



Anak ini amat penyegan..

Chili's ada byk beberapa outlet di lembah klang..One Utama,MidValley, ..
akn dtg di Empire Gallery

ohh..my no idea my kepala berdenyut2..tak boleh continue dah..nak lay down
daaaa..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here