This is good

Saturday, January 1, 2011

Pelakon Adammaya,Faizal yusop meninggal kerana serangan sakit jantung??


Lari dari topik sekejap, but anything yang i nak share, i'll share kan?  Dan bukannya apa terkejut dan tergamam sekejap dan mahukan kepastian. Dapat tau dari member yang kebetulan kerja sebagai jurusolek . Tak banyak info yang tau kerana dia pun dapat tau dari orang lain dan carian di internet mengesahkan berita tersebut.. Faizal yusop merupakan bekas suami kepada penyanyi Nurdiana dan masih muda 32 tahun. Meninggal dunia akibat serangan sakit jantung di hospital Kuala Lumpur. Arwah meninggalkan seorang anak lelaki berusia 2 tahun. Isteri sekarang sedang mengandung 4 bulan. Tak terbayang bagaimana perasan si isteri.

Pernah berlakon dalam drama Adam maya dan Manjalara.Mungkin drama Tiramisu yang sedang di tayangkan adalah dramanya yang terakhir. Al fatihah kepada beliau dan semoga rohnya di cucuri rahmat. Yang hidup pasti kembali. Al-Fatihah

Status kak Abby Abadi mengesahkan segalanya.
Kak abby pernah berlakon bersama arwah dalam drama Manjalara
"Alfatihah buat sahabat sy, "Faizal Yusop' yg tlah kmbali ke rahmatullah pukul 230 ptg tadi.. sedih dgn pemergian dia.... terasa sgt khilangan dia, sbb dia antara artis lelaki yg sgt baik dgn sy. Walaupun kiteorg x keluar bsama klau xde sutin, tp hbgn yg terjalin masa sutin mbuatkan sayangkan dia...... :(
  - Abby Abadi
 Difahamkan arwah akan di kebumikan sekitar 10 pagi pada 2/1/2011


2 comments:

  1. perginya seorang lagi bakat muda

    ReplyDelete
  2. Terlalu ramai orang pergi dalam usia muda

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Nak info? Click here